På dene side vil jeg beskrives Elise og Viggo´s slægt.Elises broder Niels Jensen har været behjælpelig ved at stille sin slægtsforskning gennem 27 år til rådighed.

Anetræet er stort set afskrift fra Niels Jensens slægtsbog. link til Niels Jensen´s slægtsbog. Ellers vil jeg henvise til Niels Jensen når jeg citerer fra hans slægtsbog.

Niels Jensen Kjellerup Nielsen

Jens Christian Nielsen & Mette Marie Nielsdatter ca. 1880

Elise er den anden væsentlige kilde. Hun kan fortælle om livet og opvæksten på landet og om familien til og med hendes bedsteforældre.

Der er 2 slægtsgårde der bliver nævnt gentagende gange; Thomasminde i Voldby, Elises fødegård og Jørgensminde i Skjørring, hendes fars fødegård. Link til Slægtsgårdene

Jeg har scannet rigtig mange af Elises gamle fortografier med beskrivelse af hvem der er hvem. Så der vil komme en del billeder til på hjemmesiden. Så hvis din internetforbindelse er langsom kan det nok give noget ventetid. Link til Elises Slægt .

Viggo´s slægt er noget vanskeligere at beskrive da Viggo ikke har ret mange informationer om slægten. Jeg håber at der dukker mere op med tiden. Link til Viggo's slægt

Link til gamle billeder